Trout vakuumpakker 1200W. Wilfa
Vakuumpakker gir maten din 5 ganger så lang holdbarhet. Nettopp derfor er det så lønnsomt å vakuumpakke mat, men det er bare en av fordelene.
All mat kan vakuumpakkes. Vakuumpakkeren suger lufta ut av en pose av tjukk plastikk, for så å forsegle den med en sveisesøm. Holdbarheten på maten forlenges, både på fersk og fryst mat, opp til fem ganger, og du kaster mindre mat.
Vakuumkapasitet: 12 Liter per min. 0,8 bars trykk/1200W, kompakt design som gjør den lett å oppbevare.
Startpakke inneholder: 5 poser (20x30cm) + 1 slange.
Hva kan du bruke en vakuumpakker til?
- Frysing av råvarer som kjøtt og bær. Råvarene holder seg opptil 5 ganger lengre, og det beskytter råvarene for fryseskader i fryseren.
- Oppbevaring av fersk fisk, kjøtt og fugl. Det holder seg opptil fem ganger lenger i kjøleskap om de er vakuumpakket.
- Matlaging
- Hurtig marinering av kjøtt / fisk.
- Sous-vide. Sous-vide er blitt populær måte å tilbrede mat på, og resultatet blir helt nydelig. Sous-vide er franskt og betyr under vakuum, maten vakuumpakkes og senkes i varmt vann.
- Oppbevaring av sølv. Sølv oksideres ved kontakt med luft, og det gjør at sølvet får misfarging.