Hullsleiv i tre/bøk
Kjøkkenredskaper i tre foretrekkes av mange. Dette da de gir et naturlig og tradisjonelt preg på kjøkkenet, samtidig som treverket er skånsomt mot overflater på gryter og stekepanner.
Treverk oppleves samtidig mer organisk og tryggere sammenlignet med kjøkkenredskaper i ulike former for plast.
Samtidig er det fult lov å kombinere, og bruke det materialet som til enhver tid fungerer best.
Spesifikasjoner:
- 30cm
- Ubehandlet bøk
- Klassisk design
- Riper ikke
- Håndvask anbefales
Når du velger kjøkkenredskaper av tre og stål som ikke inneholder plast og petrokjemikalier, reduserer du risikoen for at skadelige kjemikalier overføres til maten under matlaging. Dette er spesielt viktig ved oppvarming av mat, da varme kan øke sannsynligheten for at kjemikalier som ftalater og bisfenol A (BPA) siver ut fra plastbeholdere eller redskaper og kommer i kontakt med maten. Disse stoffene kan forstyrre hormonbalansen i kroppen og være skadelige over tid.